Tilbud

Takegawa 125cc Hyper-tuning set for Honda Monkey 125 JB02 01-02-0036

Original price was: kr. 5.000,00.Current price is: kr. 2.700,00.

1 på lager

Varenummer (SKU): 1029 Kategori:

Beskrivelse

Reference:

 01-02-0036

Takegawa Tuning Kit for Honda Monkey 125 JB02.

Hvad du får med i kassen.

Boring diameter] 52,4 mm (samme boringsdiameter som NORMAL)
Kompressionsforhold] Høj stempel 12,5: 1 (Normalt stempel 9.8: 1)
* Det er en højoktal brændstofspecifikation.
* Det er med hensyn til højkomponent stempelsæt installeret.
Ved at installere SP Takekawas High Comp stempelsæt øges motorkraften og drejningsmomentet, og krumtapakslen udsættes for mere vridning og afbøjning.
Vi anbefaler, at du installerer krumtapakselstøtteadapteren for at reducere belastningen på krumtapakslen.
Krumtapakselstøtteadapteren tilføjer en kuglelejestøtte til enden af svinghjulssiden af krumtapakslen for at reducere vridning og afbøjning og for at øge holdbarheden af krumtapakslen. Krumtapakselstøtteadapter til CT125 (JA55) (Delnr. 01-0145) 10-0145)
* Det er nødvendigt at have en personlig computer eller smartphone, der opfylder betingelserne ved brug af FI CONTINENTAL-e. Det kan ikke bruges, hvis forholdene ikke kan udarbejdes. Det skal også oprette forbindelse til internettet, fordi det kræver at downloade software og applikationer. Bemærk venligst at det vil blive opkrævet i tilfælde af en ansøgning.
* Bemærk, at produktspecifikationen kan ændres på grund af producentens årsager.

Uden at ændre motorvolumenvolumen, udskifte stempel og knastaksel og installere FI-controller TYPE-e (Injektionscontroller) på samme tid vil effektudgangen øges “Hyper”. tuning sæt ”

Højtrykstempletsæt
Den optimale balance mellem stempelform og kompressionsforhold giver høj ydelse, der ikke er tilgængelig fra andre producenter ..
Motorvolumen på Z125 (JA55) ændres ikke, men ved at bruge Normal topstykke og Normal cylinder og skifte stempel, kan effektudgangen øges ..
Stempel med et højt kompressionsforhold, høj effektivitetsforbrænding og lav friktion med opmærksomhed på detaljer og forfølgelse af den bedste stempelform.
Højstivhed Smedemateriale i aluminium bruges til at modstå et højt kompressionsforhold ..

Sport Kamaksel (N-15)
Sport Kamaksel (N-15) er en knastaksel udviklet til Entry-modellen.
Normalt topstykke med en optimeret profil, der frembringer hovedets ydeevne for bedre output.
Derudover Sports Camshaft (N-15) har ikke en automatisk struktur for dekompressionsinstallation, så dekompressionsløse specifikationer vil blive brugt, når de er installeret.. Hedder.

FI Controller TYPE-e (Injektionscontroller)
Brændstofindsprøjtningstiden skal korrigeres med FI-controller, fordi Sports Camshaft og lyddæmperens dele vil være uden for det ideelle luft / brændstofforhold ved at installere dem ..
FI Controller TYPE-e indeholder flere data opsat af SP Takekawa for at matche de motordele, der er fremstillet af SP Takekawa.. Du kan nemt vælge, ændre og ændre indstillingsdataene med din pc eller smartphone i henhold til.
Injektionstiden kan justeres til 5000us for den maksimale stigning og 7500us for faldet og kan bruges i en lang række applikationer fra STD-motorforskydning til boring af køretøjer ..
Det kan bruges meget bekvemt, når du indstiller motorhastighed, motortemperatur, gasspjældsgrad og injektorens åben / lukke-forhold ved hjælp af pc og smartphone ..
Det kan bruges sammen med alle SP Takekawa-produkter fra STD-motorforskydning til udboringssæt

Kan bruges til Appel og Android. FI Con Type-E.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse 40 × 20 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Takegawa 125cc Hyper-tuning set for Honda Monkey 125 JB02 01-02-0036”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *